Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Het interieur is op één punt gericht: de bestuurder. Achter het stuur komt alle informatie samen. De oplopende middenconsole kenmerkt zich door een intelligent bedieningsconcept en een doordachte ergonomie.

Klassieke maatstaf: de 5 ronde klokken met de toerenteller in het midden. Het instrumentenpaneel met een 4,6 inch tft-kleurenscherm geeft alle informatie van de boordcomputer en het audiosysteem weer.

De volledig elektrisch verstelbare sportstoelen combineren sportiviteit met comfort. In de 911 Turbo modellen zijn ze standaard. De adaptieve sportstoelen Plus met 18-voudig verstelmechanisme leggen de nadruk op sportiviteit. Ze zijn standaard in de 911 Turbo S modellen ingebouwd. Standaard in alle modellen: de elektrische verstelling van de stuurkolom en het Memory Pakket.

Een uitrustingskenmerk waarmee de 911 Turbo S modellen zich onderscheiden: het unieke bi-color interieur in zwart-granaatrood, in combinatie met interieurdetails in carbon.

Uw persoonlijke maatstaf in het interieur kunt u dankzij de uitgebreide individualiseringsmogelijkheden zelf bepalen. Met een groot aanbod aan interieurkleuren en materialen, zoals hout, leder, aluminium of carbon.

Samenvattend: het design is duidelijk. Niet door modieuze versieringen. Niet omdat het de tijdsgeest uitstraalt. Maar omdat het trouw blijft aan zijn eigen principes – en op die wijze evolueert.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be