Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Verlichtingsconcept 911 Carrera 4S Cabriolet

Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet - Verlichtingsconcept
Getoond model: 911 Carrera 4S

Verlichtingsconcept

Standaard bij de 911 Carrera modellen: bi-xenonkoplampen inclusief koplampsproeiers en dynamische lichtbundelhoogteverstelling. De koplampen bevatten in led-techniek uitgevoerde knipperlichten, dagrijverlichting en stadslicht.

Een rijlichtassistent maakt eveneens deel uit van de standaarduitrusting – zodra het donker wordt, schakelt de lichtassistent om van dagrijverlichting naar dimlicht.

Voor de achterlichten, het derde remlicht, de kentekenplaatverlichting, de knipperlichten achter, het mistachterlicht en – bij modellen met 4-wielaandrijving – de doorlopende achterlichtunits wordt eveneens gebruik gemaakt van de nieuwste led-techniek. Voor een korte responstijd en een hoge lichtopbrengst.

De adaptieve led-remlichten knipperen automatisch bij een abrupte remingreep. Zodra de auto tot stilstand is gekomen, worden automatisch de alarmlichten ingeschakeld.

De verlichting werkt verder met een automatische uitschakelfunctie en voorziet in een coming-homefunctie.

Het Porsche Dynamic Light System (PDLS)

Tegen meerprijs is het Porsche Dynamic Light System (PDLS) leverbaar. De dynamische bochtenverlichting zorgt dat de koplampen afhankelijk van stuurhoek en rijsnelheid de bocht verlichten – voor beter zicht in krappe bochten of bij het afslaan. Kortom, zodra u de bocht in gaat, is het licht er al. De snelheidsafhankelijke aansturing van de rijverlichting maakt net zoals het slechtweerlicht onderdeel uit van het PDLS.

Led-koplampen incl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+)

Hoge veiligheid in combinatie met een sportief design: optioneel zijn led-koplampen inclusief PDLS+ verkrijgbaar. 4 led-dagrijverlichtingspots en een led-lichtring zijn in het koplamphuis geïntegreerd. De efficiënte led-techniek met lange levensduur zorgt bovendien door de op daglicht lijkende kleur voor minder vermoeidheid tijdens het rijden.

Een bijzondere eigenschap van het PDLS+: het dynamische grootlicht. Een camera herkent het licht van vooruitrijdende en tegemoetkomende auto’s. Het dynamische grootlicht past de reikwijdte van het licht hierop continu en traploos aan. Hierdoor kunt u het wegverloop, voetgangers of gevaarlijke situaties vroegtijdig herkennen, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be