Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Verbruik en recycling 911 Carrera 4 Cabriolet

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet - Verbruik en recycling
Getoond model: 911 Carrera 4

Verbruik en recycling

Slimme, lichte constructies zijn bij Porsche vanzelfsprekend, al sinds 1948. Om technische redenen. En ecologische. Deze combinatie vormt de basis voor lage verbruikswaarden in combinatie met uitmuntende rijprestaties.

Technisch vanwege de grote hoeveelheid aluminium, magnesium, kunststoffen en staalplaat van hoge treksterkte. De toegepaste materialen zijn op hun belastbaarheid geselecteerd en per saldo aanzienlijk lichter dan conventioneel staal.

Ecologisch, omdat alle grondstoffen specifiek worden geselecteerd. Alle lichtgewicht onderdelen lenen zich goed voor recycling. Alle kunststoffen worden speciaal gemerkt, zodat ze aan het einde van de levensduur gescheiden te recyclen zijn. De beperking van het aantal kunststof- varianten maakt dit mogelijk. Gerecyclede kunststof materialen die aan de hoge technische eisen voldoen, vinden een nieuwe toepassing.

In het kort: de 911 kan momenteel voor ca. 95 % worden hergebruikt.

Porsche past voornamelijk milieuvriendelijke lakken op waterbasis toe. Want voor ons begint de zorg voor een beter milieu niet pas aan het eind van de levensduur van een auto, maar al bij het ontstaan en de ontwikkeling ervan.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be