Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Cabrioletkap 911 Carrera 4 Cabriolet

Porsche - Cabrioletkap
Getoond model: 911 Carrera S Cabriolet

Cabrioletkap

Onze ingenieurs denken voortdurend na over de cabrioletkap van de 911 Carrera Cabriolet modellen. Status quo heden ten dage: een flexibele stoffen kap met een vaste glazen achterruit en 3 geïntegreerde steunende elementen van magnesium. Deze maken de kap bijzonder stabiel, en bijzonder licht.

Nog een voordeel: de kap is glad en strak. De stof ligt exact aan, de designlijn is elegant. Puur voor de uitstraling? Ja. Als je tenminste niet naar de bijzonder lage cw-waarde kijkt.

Deze ligt bijvoorbeeld bij de 911 Carrera Cabriolet modellen bij slechts 0,30. Ook dat is een karakteristiek van Dr. Ing.

Deze ligt bijvoorbeeld bij de 911 Carrera Cabriolet modellen bij slechts 0,30. Ook dat is een karakteristiek van Dr. Ing.

De bediening van de kap gebeurt elektrisch, via een knop in de middenconsole of op de contactsleutel. De kap opent en sluit in slechts 13 seconden, en dat tot een rijsnelheid van 50 km/h. Het opvouwen van de kap gebeurt z-vormig.

Zo is de binnenzijde te allen tijde goed beschermd.

De hemelbekleding van de kap is gemaakt van warmte- en geluiddempend materiaal. Wat u daarvan merkt: een aangename temperatuur in het interieur en een effectieve demping van het windgeruis. Wat u nog wel hoort: die typische Porsche sound natuurlijk.

Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be