Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Sport Chrono pakket inclusief Porsche Track Precision app en lap trigger voorbereiding 911 GT3

Sport Chrono pakket inclusief Porsche Track Precision app en lap trigger voorbereiding

Sport Chrono pakket inclusief Porsche Track Precision app en lap trigger voorbereiding

Een grensverleggend precisie-instrument: het optionele Sport Chrono pakket. Dit pakket bevat een stopwatch op het schakelpaneel en de onlangs ontwikkelde Porsche Track Precision app voor uw smartphone.

Tijden worden precies gemeten tot op een honderdste seconde en weergegeven op de Sport Chrono klok en op het dashboard. De stopwatch wordt bediend via de bedieningshendel voor de boordcomputer.

In combinatie met PCM wordt de functionaliteit van het Sport Chrono Pakket uitgebreid met weergave, opslaan en analyse van gemeten rondetijden en de performance-indicatie in de PCM.

De onlangs ontwikkelde Porsche Track Precision app maakt het bovendien mogelijk om rondetijden te meten via GPS en een grote hoeveelheid rijgegevens (zoals snelheid, stuurhoek, rem- en acceleratiegedrag, transmissie-indicatie en motorsnelheid) op te slaan en op een smartphone te beheren. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gedeeld en vergeleken met andere bestuurders.

Bij het rijden op een racecircuit wordt de rijdynamica op de smartphone gevisualiseerd en worden de rondetijdverschillen, vergeleken met een referentieronde, getoond als aanvulling op sector- en rondetijden. De app gebruikt zeer precieze voertuiggegevens van een controle-unit in het voertuig.

Grafische analyses van de rijgegevens en een videoanalyse helpen de bestuurder om zijn rijprestatie verder te verbeteren. Ronde na ronde. Altijd een stap dichter bij de rijgrenzen.

De via Porsche Tequipment beschikbare lap trigger maakt een nog preciezere meting van de rondetijden mogelijk. Deze kan bij de start- en finishlijn op het circuit geplaatst worden en meet automatisch de rondetijden en geeft ze door.

Porsche Centre Antwerpen

Wettelijke verantwoordelijke: Peter Colman

Uilenbaan 200 B
B-2160 Wommelgem

Tel: +32 (0) 3 22 / 41 911
Fax: +32 (0) 3 22 / 41 912
E-Mail: info@pca.porsche.be